27/10/2018 | Begivenheder

DIF kurser – Træner I og Træner II

Generelt om trænerkurser

Trænerkurser består af 2 dele. Den ene del står Danmarks Idrætsforbund (DIF) for at udbyde og den anden del skal specialforbundene selv udbyde.

Til efteråret inviteres til DIF-kurserne. Rullesport Danmark håber at kunne tilbyde den disciplinspecifikke del af Træner I og Træner II i 2019.

De tre niveauer

Niveau 0: Den grundlæggende forståelse for trænerrollen opnås på 1-2-Trænerkurset, der tager 8 timer og består af fire timers teori og fire timers praktiske øvelser. Deltagelse kræver ikke andre kurser.

Niveau 1:  Træner I får træneren en generel introduktion til at fungere som træner i en idrætsforening. Kurset giver en dybere forståelse for træningens opbygning og den mest basale viden omkring fysisk træning, trænerrollen, idræt for børn og unge, samt idrætsskader. Kurset består af et e-læringsmodul og 9 timers undervisning. Deltagelse kræver ikke andre kurser.

Niveau 2: Ved at uddanne dig på Træner II bliver du i stand til at fungere som trænere med ansvaret for årsplanlægningen. Du får også en større indsigt i de mange faktorer, der indvirker på præstation og træning, fx kondition, kost og mentale aspekter. Kurset tager 3 weekender. Deltagelse kræver at træneren har deltaget på Træner I.

Kommende kurser

DIF-Træner I
Afholdes to steder:
Brøndby 27. oktober 2018
Tilst 28. oktober 2018

Tilmeldingsfristen er 18. september 2018

Invitation (PDF)

DIF-Træner II 
Brøndby følgende weekender:
1. weekend: 2.-4. nov. 2018
2. weekend: 16.-18. nov. 2018
3. weekend: 1.-2. dec. 2018

Tilmeldingsfristen er 18. september 2018

Invitation (PDF)

Læs mere

Læs mere på DIF’s hjemmeside (WEB)

Share