06/08/2022 | Begivenheder

DANISH ROLLER CUP – HØJBY

Kom med til Danish Roller Cup!

Rulleskøjteløb for både børn og voksne, uanset niveau.

Danish Roller Cup består af seks rulleskøjteløb, hvor alle kan være med. Dette er fjerde afdeling, der afholdes i Højby. De efterfølgende afdelinger er som følgende:

 • 5. afdeling: 27. august 2022 i Esbjerg
 • 6. afdeling: 10. september 2022 i Øster Hornum, Himmerland

Ved hvert arrangement inddeles deltagerne i to aldersgrupper: junior (årgang 2008-2016) og senior (årgang 2007 og ældre). Indenfor aldersgrupperne inddeles i grupper efter hastighed, så du konkurrer mod andre på dit niveau.

Alle deltagere får en deltagermedalje og mulighed for at vinde præmier.

Tid og sted

Lørdag d. 6. august 2022 fra ca. kl. 10.00 til 18.00. Banen er åben fra kl. 8.00.

Banen ligger ved siden af Højby Idræts- og Kulturcenter. Adressen er Nyvej 17, 4573 Højby.

Tilmelding

Online på SPORTI.

Max pladser: 100 rulleskøjteløbere

Pris for tilmelding

 • Kr. 200 for Early bird tilmelding senest 9. juli
  Inkl. frokostpakke.
 • Kr. 250 ved tilmelding senest 30. juli
  Inkl. frokostpakke.
 • Kr. 300 ved tilmelidng senest 3. august
  Uden frokostpakke.

Banen i Højby

I Højby skal vi kører på en 370 meter lang asfaltbane der er flad, men med lidt højdeforskel. Banen er også fin at køre på, selv om det er vådt vejr. Vi forventer at have 3 distancer i Højby for alle deltagere. Afhængigt af deltagerantallet afvikles indledende heats, semifinaler og finaler, hvilket betyder at nogle distancer skal køres flere gange.

Om Danish Roller Cup

Danish Roller Cup består af seks banerulleskøjteløb, 3 i vest og 3 i øst. Du kan frit vælge om du vil deltage i en eller flere af afdelingerne.
Ved hvert arrangement får du en placering for dagen, men du tager også cup-point med dig hjem. Det betyder, at der både kåres en vinder på dagen, men også en samlet vinder af cuppen, når alle seks arrangementer er gennemført!
Læs mere om cuppen på hjemmesiden danishrollercup.dk

Alle kan være med – uanset alder og niveau!

Praktisk info

Inkl. i prisen for tilmeldingen er en frokostpakke med sandwich, juice og snacks. Du kan vælge mellem kyllingsandwich eller vegansk sandwich. Det er muligt at tilkøbe ekstra frokostpakker til kr. 75 pr. stk.
Ved tilmelding efter 30. juli følger der ikke frokostpakke med, og det er heller ikke muligt at tilkøbe frokostpakker.
Der er adgang til toiletter og vand, men der vil ikke være salg af mad og drikke.

Frivillige hjælpere

Der er brug for hjælpere til arrangementerne. Hvis du selv, eller nogen der kommer sammen med dig, har lyst til at påtage sig en opgave, så skriv til mh@danishrollercup.dk.

Din sikkerhed

For din egen sikkerheds skyld er det et krav at du bærer en hjelm (cykelhjelm) så længe du har rulleskøjter på. Alle deltager på eget ansvar.

Vejrudsigten

Vi håber på en dejlig tør og solrig dag, men hvis det er vådt eller bliver regnvejr, gennemfører vi arrangementet alligevel, da asfalten også i regnvejr er fin at køre på.

Kontakt!

Vil du hjælpe til på dagen, eller har du spørgsmål til arrangementet, så tøv ikke med at skrive til os på info@danishrollercup.dk

Share