Kommunikationspolitik

Rullesport Danmarks kommunikationspolitik skal sikre, at alle ansatte og frivillige i Rullesport Danmark arbejder sammen, for at øge kendskabet til forbundets- og vores foreningers aktiviteter og synliggøre vores værdier. Vi ønsker også at sikre intern samling og opbakning i hele vores organisation.

> Læs Rullesport Danmarks Kommunikationspolitik her!

Talent- og Elitepolitik

Rullesport Danmark vision for talent- og elitearbejdet er at udvikle det sportslige potentiale i vores syv sportsgrene, på tværs af landet. Vi ønsker samtidig at bidrage til udøvernes glæde for sporten, deres stolthed og deres følelse af fællesskab omkring deres passion.

> Læs Rullesport Danmarks Talent og Elitepolitik her!

Foreningsudviklingsstrategi

I Rullesport Danmark understøtter vi vores foreninger inden for fire fokusområder: de frivillige, medlemmer, faciliteter og aktiviteter. På de følgende sider præciseres hvilke indsatser vi tilbyder vores foreninger.

> Læs Rullesport Danmarks Foreningsudviklingsstrategi her!

Uddannelsespolitik

Rullesport Danmark ønsker at sikre mulighed for uddannelse af de frivillige i vores forbund, via vidensdeling og kursus-aktiviteter. Uddannelsespolitikken omhandler frivillige og ansatte trænere, dommere, ledere m.m.

> Læs Rullesport Danmarks Uddannelsespolitik her!

Vision og mission

Rullesport Danmarks vision og mission er at holde fokus på det der er vigtigt, nemlig at underbygge det arbejde der sker ude i foreningerne, med at skabe en masse aktiviteter for medlemmerne.

Printvenlig version her.