Se inspirationsoplæg om en række udvalgte emner her!

 

Video: At samarbejde med andre om forskellige typer foreningsaktiviteter

Oplægget blev afholdt af Aalborg Roller Derby, der har bred erfaring med at samarbejde om aktiviteter, både med andre foreninger, kommuner m.fl.

 

Video: Træningsaktiviteter til børn og unge

Oplægget blev afholdt af Jonathan Vejlby fra Rulnord i Farum, der delte ud af sine erfaringer med at træne børn og unge, så de både har det mega sjovt og lærer en masse.

Slides

 

Video: Fasthold de frivillige

Oplægget blev afholdt af Sune Kristensen, daglig leder i Hal 12 i Roskilde, der fortalte om foreningens kultur, der har stor betydning for at de frivillige bliver i foreningen.

 

Video: Puljeansøgning ved DIF

Oplægget blev afholdt af Trygve Laub Asserhøj, konsulent ved DIF, der gav tips og gode råd til ansøgning af DIF- og DGI’s Foreningspulje og DIF’s Coronahjælpepulje.

Slides

 

Video: Få flere medlemmer

Oplægget blev afholdt af Anne Eggebrecht og André Thelin fra Skateducate, der har gjort en masse gode erfaringer med bl.a. at nedbryde barrierer for at starte op hos dem.

 

Video: Afholde events

Oplægget på afholdt af Anders Hauerholt fra R-A-D, der åbnede op for rygsækken fyldt med gode værktøjer til event arrangøren.

Slides

 

Video: Træningsaktiviteter til voksne

Oplægget blev afholdt af Jesper Larsen (Nurgle) fra Copenhagen Ladybugs, der har skabt en klubkultur der får de voksne til at komme til træning igen og igen.

Videoer og slides

 

Video: Trænerens arbejde med målsætning

Oplægget blev afholdt af Rasmus Mødekjær fra Speedskating-talenttrup, VARK og Rulnord, der har mange års erfaring med at arbejde med at sætte gode mål for træningen.

Slides

 

Video: Få flere frivillige med om bord

Oplægget blev afholdt af Rune Lyager og Trine Meyer Sig fra Urban Street Zone (USZ), der på få år har bygget Danmarks største rullesportsforening op og fået en masse mennesker til at engagere sig som frivillige.