06/04/2024 | Begivenheder

DIF Træner 2 Brøndby 2024

Den gode træner skal ikke bare mestre taktik og teknik i sin idræt, men også kunne planlægge træningen over tid, instruere, indtænke konditions- og styrketræning, kommunikere klart, skabe et godt træningsmiljø og meget mere. Det kræver med andre ord sit at stille sig i spidsen for en flok idrætsudøvere. Heldigvis er der hvert år tusindvis af frivillige, som vælger at tage udfordringen op. En del af dem vælger samtidig at blive klædt bedst muligt på til rollen som træner – nemlig ved at tage en træneruddannelse.

DIF TRÆNER 2

På træneruddannelsen giver DIF trænere den generelle idrætsteoretiske og -pædagogiske viden. Specialforbundene står selv for den idrætsspecifikke del, altså den der handler om teknik, taktik mv. inden for den givne idræt.

Omkring halvdelen af DIF Træner 2 tages som e-læring. E-lærings-kurserne skal være afsluttet, inden man møder op på kursusdagen. Der gives adgang til e-læringskurserne ca. 3 uger før kursusstart.

På DIF Træner 2 bliver trænerne i stand til at fungere som trænere med ansvaret for årsplanlægningen. De får viden og redskaber til at arbejde med deres rolle som trænere og træningsplanlæggere. De får også en større indsigt i de mange faktorer, der indvirker på præstation og træning, fx kondition, kost og mentale aspekter.

For at deltage på DIF Træner 2, skal man have gennemført Træner 1 eller tilsvarende.

HVEM KAN VÆRE MED?

Det korte svar er: Alle med lyst til at blive en (endnu) bedre træner, dvs. både udøvere, fungerende trænere eller frivillige der overvejer at blive trænere. Det vigtigste er lysten til at lære nyt og viljen til at bruge tiden.

UDDANNELSESPAKKER

DIF udbyder DIF Træner 2 i Brøndby. Uddannelserne afvikles i weekender. På Træner 2 er der mulighed for at tilkøbe overnatning (se tid og sted på næste side).

DIF TRÆNER 2 – E-LÆRING OG KURSUSDAGE

Træner 2 e-læring

  • Teknisk træning
  • Bevægelsesanalyse
  • Fysiologi
  • Træningsmiljø
  • Idrætsskader

E-læringsmodulerne skal være afsluttet før første kursusdag.

Træner 2 kursusdage

Følger op og går i dybden med e-læringstemaerne under overskrifterne Tekniktræning, Funktionel anatomi og biomekanik, Fysisk træning, Det motiverende træningsmiljø og Idrætsskader.

Dato og sted

Brøndby
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

  1. weekend: 6. – 7. april 2024
  2. weekend: 4. – 5. maj 2024

eller

  1. weekend: 9. – 10. november 2024
  2. weekend: 23. – 24. november 2024

Pris

5.495 kr. pr. deltager, inkl. forplejning, ekskl. overnatning  1.220 kr. i tillæg for to overnatninger pr. deltager.

Tidspunkt

Lørdag kl. 09.00 – 18.00
Søndag kl. 09.00 – 18.00

Tilmelding

Tilmeldingen sker på:
https://www.dif.dk/raadgivning-og-stoette/uddannelse/dif-traener-2

Senest 1. marts 2024.

Share