24/02/2024 | Begivenheder

DM i indendørs speedskating 2024

Rullesport Danmark indbyder til DM i indendørs speedskating i samarbejde med Rulnord

Sted

Farum Arena, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum.
Kørselsvejledning kan findes på www.farumarena.dk

Deltagere

Alle løbere med licens kan deltage. Har man ikke licens, kan man få en, ved at kontakte Turneringsudvalget (turneringsudvalg-speed@rullesport.dk).

Løbsafvikling

Der startes med løb kl. 9. Der er mulighed for at prøve banen fra kl. 8.15.

Distancerne, der konkurreres i, er angivet i indbydelsen. Alle deltager som udgangspunkt i alle løb, indenfor alderskategorien.

Stafet løbes med to løbere pr. hold, men der kan tilmeldes tre, hvor den ene er reserve. Tilmelding til stafet skal foretages på tilmeldingsarket, sammen med tilmeldingen til stævnet.

Baneforhold

Stævnet afvikles i den store hal med lakeret trægulv i Farum Arena.

Der er mulighed for opvarmning rundt om løbsbanen uden rulleskøjter.

Der er gode tilskuerfaciliteter.

Startgebyr

150 kr. pr deltager.

Betaling skal ske klubvis inden stævnedagen til Rullesport Danmark: www.conferencemanager.dk/dmindendoersfarum2024

Tilmelding

Klubvis tilmelding pr. e-mail til: turneringsudvalg-speed@rullesport.dk

Turneringsudvalget bekræfter modtagelsen af tilmeldingen indenfor 24 timer, så hvis du ikke får en bekræftelse, er din tilmelding ikke modtaget af udvalget.

Tilmeldingen skal foretages på det regneark, som ligger på Rullesport Danmarks hjemmeside. Download arket og udfyld det: www.rullesport.dk/speed/tilmeldingsark

Frist for bindende tilmelding: Torsdag den 8. februar 2024 kl. 22.00.

Dommerhjælpere

Ved tilmelding af mere end 3 løbere, skal hver klub stille med en dommer/dommerhjælper, for hver påbegyndt 10 løbere. Dommere/dommerhjælpere noteres på tilmeldingsarket.

Præmier

DM-medaljer uddeles af Rullesport Danmark.

De nye regler for uddeling af medaljer er gældende, så alle med placeringerne 1-3, i hver af de 11 alderskategorier, kommer på podiet og får medaljer.

Reglement

Der køres efter gældende dansk reglement. Ved placering i en aldersklasse er skæringsdatoen 1. januar. Hvis man f.eks. fylder 13 år i 2024, så er man Kadet fra 1. januar 2024.

Der findes en vinder efter hvert finaleløb.

Forplejning

Der vil være mulighed for at købe frugt, sodavand, kaffe, te m.v. til billige priser. Til frokost kan der købes en sandwich med fyld til ca. 50 kr. Disse skal forudbestilles på mail direkte til: formand@rulnord.dk senest den 8. februar.

Program

Program udsendes til de deltagende klubber ca. fem dage før stævnedagen.

Info

Eventuelle spørgsmål kan rettes til turneringsudvalget på mail: turmeringsudvalg-speed@rullesport.dk eller til Jan/Rulnord på mail: jan@rulnord.dk.

Share