03/02/2018 | Begivenheder,Nyheder

DM i indendørs speedskate

Rullesport Danmark indbyder til DM i indendørs speedskate i samarbejde med Rulnord lørdag d. 3. februar.

Sted

Farum Arena, Stavnsholtvej 41, Farum. Kørselsvejledning kan findes på www.farumarena.dk.

Deltagere

Alle med licens kan deltage.

Løbsafvikling

Der startes med løb kl. 9 med mulighed for at prøve banen fra kl. 8. Der bliver mulighed for deltagelse i stafet, som løbes med 2 pr. hold. Tilmelding til stafet skal foretages sammen med tilmeldingen til de øvrige løb. Læs om distancerne i invitationen her (PDF). Der tages forbehold for ændringer i programmet, når deltagerantallet er kendt.

Baneforhold

Stævnet afvikles i den store hal i Farum Arena med lakeret trægulv. Der er mulighed for opvarmning rundt om løbsbanen, samt i træningsrum med bl.a. kondicykler. Der er gode tilskuerfaciliteter.

Startgebyr

Startegebyret lyder på kr. 140,-. Betaling skal ske klubvis inden stævnedagen til Rullesport Danmark på kontonr. 3430 3501028371 med angivelse af klubnavn og ”DM” .

Tilmelding

Klubvis tilmelding pr. e-mail til: turneringsudvalg-speed@rullesport.dk.

Turneringsudvalget vil bekræfte modtagelsen af tilmeldingen, så hvis du ikke får en bekræftelse, er din tilmelding ikke modtaget af udvalget.

Tilmeldingen skal foretages på de regneark, som ligger på Rullesport Danmarks hjemmeside: www.rullesport.dk. Her findes også en kort vejledning i korrekt udfyldelse af tilmeldingsarket.

Frist for bindende tilmelding

Sidste frist for tilmelding er torsdag d. 18. januar 2018 kl. 22.00.

Dommerhjælpere

Ved tilmelding af mere end 3 løbere skal hver klub stille med en dommer/
dommerhjælper for hver påbegyndt 10 løbere. Dette meddeles på den samlede klubtilmelding.

Præmier

DM – medaljer uddeles af Rullesport Danmark.

Reglement

Der køres efter gældende dansk reglement (PDF). Ved placering i en aldersklasse er skæringsdatoen 1. januar. Hvis man f.eks. fylder 15 år i 2018, så er man Junior B fra 1. januar 2018.
Der findes en vinder efter hvert finaleløb.

Forplejning

Der vil være mulighed for at købe frugt, sodavand, kaffe, te m.v. til billige priser. Til frokost kan der købes grovboller med fyld til ca. 50 kr., såfremt disse forudbestilles enten sammen med tilmeldingen eller efterfølgende på mail til: formand@rulnord.dk senest d. 1. februar 2018.

Program

Program udsendes til de deltagende klubber ca. 5 dage før stævnedagen.

Info

Eventuelle spørgsmål kan rettes til turneringsudvalget på mail: turmeringsudvalg-speed@rullesport.dk eller til Jan/Rulnord på mail: jan@rulnord.dk.

Læs hele invitationen her.

Share