26/09/2022 | Begivenheder

Elitetræner – nyt turboforløb

I september lyder startskuddet til næste turboforløb af DIF’s diplomtræneruddannelse. Fristen for tilmelding er den 21. august, så det er nu du skal begynde at overveje, om dine trænerkompetencer skal løftes yderligere.

DIF’s diplomtræneruddannelse er målrettet til de trænere, der både vil træne de bedste udøvere, og som selv gerne vil være blandt de bedste trænere.

Turboforløbet indebærer, at uddannelsen er komprimeret, så den løber over 3 blokke, som hver består af seks sammenhængende dage med undervisning fra 8.30 til 18.00 fra mandag til lørdag. Hver blok afsluttes med en skriftlig opgave, som danner rammerne for den afsluttende mundtlige eksamen.

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Diplomtræneruddannelsen er for erfarne trænere, der har gennemført en træneruddannelse, svarende til DIF Træner 2. På grund af det komprimerede forløb henvender turbouddannelsen sig især til trænere, der ikke har et fuldtidsjob ved siden af træneropgaven.

Tid, sted og andre praktiske oplysninger

Startskuddet til efterårets turboforløb lyder mandag den 26. september, og hele forløbet afvikles i tre blokke a seks dage med følgende startdatoer:

Blok 1: Opstart 26. september 2022, Dalum Landbrugsskole i Odense

Blok 2: Opstart 28. november 2022, Idrættens Hus i Brøndby

Blok 3: Opstart 30. januar 2023, Idrættens Hus i Brøndby

Prisen for hele uddannelsen er kr. 21.000, hvis man er tilmeldt via et specialforbund under DIF, og kr. 30.000 for øvrige.

Sidste tilmeldingsfrist: 21. august.

Bliv klogere på diplomtræneruddannelsen

Læs mere her: www.dif.dk/radgivning-og-stotte/uddannelse/dif-diplomtraener

>> Tilmeld dig her!

Spørgsmål kan sendes til koordinator Pernille Pedersen på ppe@dif.dk

Share