26/03/2022 | Begivenheder

Indendørsstævne i Næstved

Rullesport Danmark og Næstved Speedskating Klub Inviterer til indendørsstævne i Næstved lørdag d. 26. marts 2022 kl. 9.00 til ca. 19.00 (anslået).

Efter en ørken, hvor det ikke har været muligt at afholde stævner pga. Corona, har vi besluttet at afholde stævnet lidt senere end vi plejer, men håber på at I er sultne på at komme ud og se og konkurrere med hinanden på alle niveauer.

Stævnet bliver igen i år afholdt i Næstveds flotte Arena. Arena Næstved har en fantastisk gulvbelægning hvor man står rigtig god fast, så der kan komme rigtig god fart på. Banens længde er 100 meter. Som noget nyt kan vi i år også tilbyde et helt unikt indeklima, da vi har installeret et ventilationssystem som bekæmper alle for bakterier og vira, herunder også Coronavirus. Al luft i Arena Næstved bliver desinficeret med UVC lys 4 gange i timen.

Klasseopdeling efter princippet Down/Under (DU)

DU systemet er et system man kan bruge for at opnå større overensstemmelse mellem de løbere der skal løbe sammen, i de forskellige Grupper/klasser, så det er ikke alderen og køn der bestemmer i hvilken klasse/gruppe man skal køre, men hvor hurtigt man kan løbe en 100 meter flyvende (rullende start). Når alle løbere så har fået taget tid på en 100 meter, tager man så de 6-10 hurtigste løbere (antal afhængig af total antal deltagere) og sætter sammen i gruppe 1 og så fremdeles de næste 6-10 løbere i gruppe 2 o.s.v. Dette system giver nogle sjovere løb, da alle er nogenlunde lige hurtige, uafhængig af om man er pige eller dreng. Der bliver dog lavet en adskillelse ved Kadet, så de små ikke kommer til at løbe sammen med voksne.

Sportsklasser (alle motionsløbere og løbere der ikke har licens)

Alle Sportsklasser (SKL) vil blive opdelt og præmieret efter systemet Down/Under. Det vil sige at alle starter med et 100 meter flyvende løb, hvor der bliver taget tid, efterfølgende bliver løberne delt op i 10 klasser. F.eks. hvis der er i alt 100 løbere, de vil så efter den tid de har opnået i det indledende løb blive opdelt i 10 klasser à 10 løbere pr klasse. Der vil dog være mulighed for dommerne at lave to grupper om hvis tidsforskel er for stor, så der f.eks. bliver 12 løbere i en klasse og 8 i den anden.

Konkurrenceklasser (alle løbere der har licens i deres hjemland)

Alle Konkurrenceklasser (KKL) vil blive opdelt og præmieret efter systemet Down/Under. Det vil sige at alle KKL starter med et 100 meter flyvende løb, hvor der bliver taget tid, efterfølgende bliver løberne delt op i 10 klasser. F.eks. hvis der er i alt 100 løbere, de vil så efter den tid de har opnået i det indledende løb blive opdelt i 10 klasser à 10 løbere pr klasse. Der vil dog være mulighed for dommerne at lave to grupper om hvis tidsforskel er for stor, så der f.eks. bliver 12 løbere i en klasse og 8 i den anden.

Løbene

Se løbene i invitationen her!

Pris og tilmelding

Prisen for deltagelse er kr. 140,- pr. deltager.

Betaling skal ske klubvis inden stævnedagen til NSK med angivelse af ”eget klubnavn” på Nemkonto: Møns Bank 61404316715.

Klubvis tilmelding pr. e-mail til: turneringsudvalg-speed@rullesport.dk. Turneringsudvalget vil bekræfte modtagelsen af tilmeldingen, så hvis du ikke får en bekræftelse, er din tilmelding ikke modtaget af udvalget og du skal kontakte Tuneringsudvalget inden sidste tilmeldingsfrist.

Frist for bindende tilmelding: lørdag d. 12. marts 2022 kl. 19.00.

BRUG DETTE TILMELDINGSARK VED KLUBVIS TILMELDING OG SEND DET TIL TUNERINGSUDVALGET.

Dommere

Ved tilmelding af mere end 3 løbere, skal hver klub stille med en dommer/dommerhjælper for hver påbegyndt 10 løbere. Dette meddeles på den samlede klubtilmelding. Det er meget vigtigt, at I stiller med dommere, da en del dommere er forhindret eller er holdt op.

Banen

Arena Næstveds forhold: Der køres på kunststofgulv med højt grib. Det vil være muligt at prøve banen fra kl. 08:00.

Mad

Det er ikke tilladt at medbringe mad, idet der forefindes cafeteria og bod i Arenaen. Adressen er Ved Stadion 11, 4700 Næstved.

Overnatning

NB: Da der er nogen der kommer langvejs fra, vil der være mulighed for overnatning/morgenmad fra fredag til lørdag og igen fra lørdag til søndag, for dem der skal til Talenttrup- og BT samling om søndagen. Pris for en overnatning med morgenmad kr. 100,- pr. person. Overnatning skal bestilles hos Jesper Møller Jensen.

Spørgsmål

For yderligere oplysninger kontakt Jesper Møller Jensen på jmjmoller@me.com eller telefonisk på +4520933380.

Vi glæder os til at se jer til stævnet!

Venlig hilsen

Næstved Speedskating Klub

 

Share