20/01/2024 | Begivenheder

Januarstævne 2024

Næstved Speedskating Klub inviterer til Januarstævne lørdag d. 20. januar 2024 fra kl. 9.00 til ca. 18.00.

Det er en fornøjelse igen at kunne invitere til NSK´s Januarstævne, som er et stævne for alle. Kom og få en god dag sammen med dine klubkammerater og rullevenner og mød andre fra hele Danmark, der også har rulleskøjteløb som passion.

Børn, unge, gamle, mænd, kvinder, eliteløbere, øvede og nybegyndere, er alle velkommen – der er plads til alle.

Se distancerne i invitationen her!

Venue

Stævnet bliver igen i år afholdt i Arena Næstved, der har en fantastisk gulvbelægning, hvor man står rigtig god fast, så der kan komme rigtig god fart på. Banen vil være åben for opvarmning/test fra kl. 8.00.

Klasseopdeling efter princippet Down/Under

Der køres efter Down Under-princippet og gældende reglement. Der indledes med en 100 meter på tid, som danner grundlag for opdeling i op til 10 grupper, afhængig af antal deltagere. Det tilstræbes at der kommer 6-12 løbere i hver gruppe. Der præmieres i hver af de 10 grupper og i stafetløb og holdforfølgelsesløb. Der bliver dog lavet en adskillelse ved Kadet (løbere der fylder 13 år i 2024) . Kadet kommer i den ældste gruppe.

Staget og holdforfølgelsesløb

For Stafet og holdforfølgelsesløb er der tilmelding på dagen. I disse to discipliner kan der laves hold på tværs af grupper og klubberne, for at få så mange deltagere på gulvet som muligt. For stafet er det topersoners hold og for holdforfølgelsesløb er det 2-3-personers hold. Minimum to personer skal i mål.

Tilmelding

Klubvis tilmeldingen skal foretages på dette regneark (download til din computer): https://www.rullesport.dk/speed/tilmeldingsark.

Send arket til turneringsudvalg-speed@rullesport.dk.

Frist for bindende tilmelding er fredag d. 12. januar 2024 kl. 22.00.

Turneringsudvalget vil, inden for 24 timer, bekræfte modtagelsen af tilmeldingen, så hvis du ikke får en bekræftelse, er din tilmelding ikke modtaget af udvalget.

Betaling

Prisen for deltagelse er kr. 150,- pr deltager.

Betaling skal ske klubvis til NSK inden stævnedagen med angivelse af ”eget klubnavn” på: Nemkonto: Møns Bank 6140-0004316715

Dommere/dommerhjælpere

Ved tilmelding af mere end tre løbere skal hver klub stille med en dommer/dommerhjælper for hver påbegyndt 10 løbere. Dette meddeles på tilmeldingsarket med den samlede klubtilmelding. Lars Mødekjær er overdommer på dagen og tilmeldte dommere skal mødes med Lars 45 min. før start (kl. 8.15).

Det er vigtigt at alle klubber overholder kravet om dommer/dommerhjælpertilmeldinger, for at vi kan få det hele til at rulle.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt at medbringe mad, idet der forefindes cafeteria og bod i Arenaen, som lørdag vil være åben fra 9-18 og søndag fra 9-15. Der vil være en varm ret til frokost og dertil pølsehorn, pizzasnegle og lignende.

Overnatning

Til info afholder Talenttruppen samling dagen efter, altså søndag den 21. januar 2024. Det er muligt at overnatte fra fredag-lørdag-søndag inkl. morgenmad for 100,- kr./ person/dag i klublokalet (samme lokale som tidligere år).

Vi glæder os til at se jer til stævne i det nye år!  Venlig hilsen Næstved Speedskating Klub – Inline sport og motion for alle.

Share