09/06/2024 | Begivenheder

Kvalifikation til Scoot DM Park vest

TID OG STED

Kvalifikation i øst afholdes i Hal 12, Rabalderstræde 30, 4000 Roskilde lørdag d. 8. juni 2024 kl. 9-18.

Kvalifikation i vest afholdes i Kraftværket, Engvej 18, 8560 Kolind søndag d. 9. juni 2024 kl. 9-18.

DM FINALEN

DM afholdes i weekenden d. 24.-25. august 2024 i Urban Street Zone, Mylius-Erichsensvej 93, 7330 Brande. Yderligere info om DM og tidsplan udsendes efter
kvalifikationen.

PLADSER

Der er 120 pladser i hver kvalifikation.

KATEGORIER

Der køres i følgende kategorier:

Park: PRO, AM, U15, U14, U13, U12, U11, Piger, Senior og begynder.

Senior- og begynderkategorierne er nye og er indført for henholdsvis at fastholde de ældre riders og for at gøre det nemmere for begyndere at prøve at køre en konkurrence.

Seniorkategorien er for alle der er fyldt 16 år, men som ikke ønsker at konkurrere i AM eller PRO.

Begynderkategorien er for alle aldre. Eneste krav er at du har lyst til at køre en konkurrence og at du ikke tidligere har deltaget i DM-kvalifikation.

Begynderkategorien går ikke videre til finalen, men deltagergebyret giver adgang til finaleweekenden som tilskuer, uden at du skal betale entré.

Stiller man op i en af U-rækkerne, er det alderen på dagen for DM-finalen, der er afgørende. Stiller man op i U14, må man ikke være fyldt 15 år på dagen for finalen.

PRIS

Det koster 125 kroner at deltage i DM. Kvalificerer du dig til finalen, er der ikke yderligere betaling.

I begynderkategorien er prisen 75 kroner.

TILMELDING

Alle skal tilmelde sig i forbindelse med kvalifikationen – også selvom du søger et Wildcard.

Man må gerne køre kvalifikation i både øst og vest, men så skal man tilmelde sig og betale begge steder. Man kan kun få én plads i finalen, selvom man stiller op til kvalifikation begge steder.

Piger må gerne stille op i den generelle park kategori. Her gælder det også at man skal tilmelde sig og betale for de kategorier, man stiller op i.

Tilmeld dig her: https://www.conferencemanager.dk/dmkvalifikationscoot2024

FINLAE

Top 10 fra både øst og vest i hver gruppe går videre til finalen. Er en gruppe ikke fyldt op, vil sportskomitéen vurdere, om der skal tildeles flere pladser i nogle af de resterende grupper. Dette bliver først meldt ud efter kvalifikationen er afsluttet.

WILDCARD

Er man forhindret i at deltage i kvalifikationen, har man mulighed for at søge om et Wildcard til finalen. Sportskomitéen kan vælge at give et Wildcard til en rider, der har en god grund til ikke at kunne deltage ved kvalifikationen (deltagelse i konkurrencer i udlandet, en alvorlig skade eller lignende).

Det er desuden et krav at man har deltaget ved et tidligere DM (DM eller DM-kvalifikation), for at kunne søge Wildcard til finalen.

OBS – man skal stadig tilmelde sig til kvalifikationen, selvom man ikke kan deltage og derfor søger om Wildcard. Får man ikke tildelt Wildcard, refunderes deltagergebyret.

Der henvises desuden til konkurrencereglementet for Scoot https://drive.google.com/file/d/1tHLas2Xq6T2pP2oByzFcBDpxnktj-nWc/view

Share