21/05/2022 | Begivenheder

Skagen tur 2022

IC Aalborg inviterer til årets Skagen tur.

Der vil være mulighed for at deltage i begivenheden på 2 forskellige måder – se nedenstående beskrivelse.

Mødested og tidspunkt

Vi mødes på adressen Musvågevej 142, lige uden for Ålbæk mellem kl. 9.30-10.00, lørdag 21. maj.

>> Følg med på Facebook!

Mulighed 1

For dem der kun er interesseret i at rulle til Skagen og tilbage:

Vi mødes mellem kl. 9.30 og 10.00 på adressen Musvågevej 142 lige uden for Ålbæk. Vi starter morgenen ud med at rulle mod Skagen (ca. 22 km). I Skagen får vi en omgang frokost eller lignende på havnen (selvbetalt). Herefter ruller vi tilbage mod Ålbæk hvor turen slutter med lidt kaffe/sodavand eller lignende til at fylde depoterne.

Pris: Den pris som det koster at spise frokost i Skagen

Mulighed 2

For dem der ønsker at overnatte, spise og deltage i ølsmagning:

Vi mødes mellem kl. 9.30 og 10.00 på adressen Musvågevej 142 lige uden for Ålbæk. Vi starter morgenen ud med at rulle mod Skagen (ca. 22 km). I Skagen får vi en omgang frokost eller lignende på havnen (selvbetalt). Herefter ruller vi tilbage mod Ålbæk.

Når alle har haft mulighed for at friske sig op, tænder vi op grillen og laver aftensmad. Det er blevet besluttet af bestyrelsen, at aftenen vil bestå af en lille ølsmagning. Der vil være mulighed for at overnatte i telt i haven og der vil være enkelte sovepladser i sommerhuset (dette skal koordineres afhængig af antal deltagende). Om morgenen spiser vi morgenmad sammen, hvorefter arrangementet afsluttes.

Pris: 250,-

Prisen er inkl. aftensmad, morgenmad og øl til ølsmagningen.

Betaling for dette sker via indbetaling til mobilepay 157849 senest d. 17/5-2022. Ved betaling skal fulde navn anføres i overførslen.

Share