23/11/2022 | Nyheder

414.000 kroner til projekt i kunstrulleskøjtesporten

Julen falder tidligt i år, for 15. november fik vi godkendt et større beløb til et spændende projekt, der skal løfte kunstrulleskøjteløb i Danmark op til næste niveau!

Bevilling fra DIF’s initiativpulje

DIF har bevilget os kr. 414.440, til projektet, med fuld implementering af et nyt bedømmelsessystem kaldet RollArt. Systemet bruges allerede i mange lande og ved internationale stævner under World Skate. Bevillingen skal bruges på indkøb af udstyr og på opkvalificering af dommere, officials og trænere i hele landet.

Ny tilgang til bedømmelser

Noget af det nye, der følger med implementeringen af RollArt, er, at ved konkurrencer bedømmes løberne ud fra de gennemførte elementer og kvaliteten af disse, og samtidig får løberne også en skriftlig tilbagemelding, som kan bruges konstruktivt i træningen fremadrettet.

Vi kommer også til at sætte fokus på digitalisering af musikken ved stævnerne og på at gøre hele konkurrenceopsætningen endnu mere publikumsvenlig!

Et spændende år i sigte

Vi glæder os til et spændende 2023 med stor udvikling i kunstrulleskøjtesporten – både for løberne og med rekruttering af en masse nye dommere og officials!

Share