30/12/2019 | Nyheder

Årets Frivillig 2019 indenfor Skaterhockey

Erik sommer er Årets Frivillig 2019 indenfor Skaterhockey.

Erik blev indstillet af Line Hansen, Sarah Christiansen, Camilla Riis, Sara Cockerton, Mette Dreier, Karina, Silvia og Claudia Laumann for den store indsats han lægger i Skaterhockey i Danmark.

Indstillingen lyder:

Vi indstiller Erik Sommer som årets frivillige i skaterhockey.

Erik er grunden til sportens eksistens. Han har arrangeret både Herre og Dame EM i år. Han har stået for både official, DJ, livestreaming og program ved afvikling af DM for herre, og ved veteran EM her i september var han dommer på banen i samtlige kampe om søndagen.

Sporten ville dø uden Erik. Han har fortjent denne titel i flere år, da hans arbejde er uvurderligt.

Erik gør et kæmpe arbejde for skater hockey og uden ham var der ingen skaterhockey i Danmark. Han har kæmpet for skaterhockeysporten. Som formand, official, dommer, Europacup vært og mere. Erik er en sindssygt dedikeret og arbejdsom mand, der arbejder hård og fokuseret på at udvikle og forbedre skaterhockey i Danmark.  Der ville nok ikke være meget Skaterhockey i Danmark, hvis ikke vi have Erik. Erik er et forbillede for, hvor vigtig frivilligheden er i Danmark.

Erik er den mand som sørger for at holde skaterhockey i gang i Danmark, som har gjort det i mange år og som også gør et kæææmpe stykke arbejde på internationalt plan, som formand for IISHF.  Han fortjener om nogen at få prisen for årets frivillig 2019!!

Uden Erik ville der ikke være noget hockey i Danmark, han står for alt fra SM, DM, EM og alm klub kampe hjælper alt fra junior dame og herre hold og dømmer kampe, når det er svært at finde en dommer og siger aldrig nej.

KÆMPE indsats for dansk skaterhockey!

Erik Sommer gør et stort arbejde og det anerkendes med denne pris.

Line Hansen har overbragt nyheden og vi sender mange hilsner fra administrationen og bestyrelsen!

Share