30/12/2023 | Nyheder

ÅRETS FRIVILLIG KUNSTRULLESKØJTELØB 2023

Titlen som Årets Frivillig i Kunstrulleskøjteløb 2023 tilfalder Thomas Nørgaard fra ART i Knabstrup.

Indstillingen er indsendt af Jannie Strøm Jeppesen, der har skrevet følgende:

Jeg indstiller Thomas som årets frivillig.

Thomas har helliget al sin fritid til at være træner i kunstrulleskøjteverdenen. Han er klubtræner for vores 26-30 løbere i ART tre gange om ugen, han hjælper som træner for løberne i Jyderup om fredagen, og hjælper som træner i Næstved om mandagen.

Thomas er også en del af det danske landsholdstrænerteam!

Han er en person der aldrig siger nej, og han lægger gerne en ekstra træning ind mellem alle de andre træninger i løbet af ugen, for at pigerne kan være helt klar til stævner. Alt dette, og meget mere, gør Thomas, fordi han er passioneret og vil vores løbere det bedste. Han har klubånd og vores løbere er vilde med ham.

Han går gerne den ekstra mil, for at sikre, at en løber har det godt. Han lytter og rummer pigerne, både som løbere og som mennesker. Han er god til at balancere mellem seriøsitet og sjov, han er nytænkende og retfærdig i sin træning, og via sin træning og tilgang styrker han pigernes selvtillid.

Thomas har ikke selv børn i sporten, men har selv været aktiv kunstskøjteløber siden han var ganske ung. Han har været med til at stifte ART on Skates i 2019 og har indtil for et år siden stået som formand, træner og aktivitetsudvalg, samt i perioder siddet i sportskomitéen. Thomas hjælper til i Tyskland, når mange af de danske løbere tager dertil på træningsseminar.

Thomas gør en kæmpe indsats for at promovere vores lille nichesport i Danmark. Han er indbegrebet af frivilligt arbejde og fortjener et kæmpe stort skulderklap og prisen som Årets Frivillig 2023.

Thomas gør et stort arbejde og det anerkender vi med denne pris.

Mvh Rulleport Danmarks bestyrelse.

Share