19/12/2020 | Nyheder

Anders er uselvisk og med et hjerte af det pureste guld

ÅRETS FRIVILLIG I FREESTYLE

I år er titlen som ÅRETS FRIVILLIG i Freestyle gået til Anders Krogh Hauerholt fra RAD. Indstillingen er indsendt af Julian Lolk Annesen og Michael Buhl Jonassen, der har skrevet følgende:

Vi indstiller Anders som årets frivillige i Freestyle!

Julian skriver:

Fordi Anders altid bringer 100% af sig selv. Da sygemeldinger ramte, stod Anders alene med ansvaret for at afholde DM i Aggressive Inline. Anders er altid klar til at tage ansvar og løbe hurtigt, når tingene ikke går som de burde. Han løser problemer og holder hovedet koldt.

Michael skriver:

Han er en sand blæksprutte, der har gjort usædvanligt mange ting for sporten i år. Det på kryds og tværs i utallige sammenhænge. Anders har lagt i omegnen af 1000 timer i foreningsarbejde og har frivilligt løftet os igennem en lang krise, som følge af Covid-19. Anders har med lynets hast opfundet og udviklet tiltag, som har kunnet gennemføres i følge restriktioner og skabt unikke muligheder for unge og gamle til at deltage i rullesport. Uselvisk og med et hjerte af det pureste guld har han stået for noget af det bedste ved et rigtig hårdt forenings-år, og fortjener i den grad et skulderklap og en tak for sin hårde indsats.

Anders gør et stort arbejde og det anerkendes med titlen ÅRETS FRIVILLIG i Freestyle.

Share