21/12/2021 | Nyheder

Bianca er en ildsjæl der har siddet med PR, sponsorer, introhold og meget mere

ÅRETS FRIVILLIG I ROLLER DERBY 2021

I år er titlen som ÅRETS FRIVILLIG i Roller Derby gået til Bianca Clavio Christensen, aka. Bonkers Lola fra Aalborg Roller Derby. Indstillingen er indsendt af hele klubben, der har skrevet følgende:

Vi vil, i Aalborg Roller Derby, gerne nominere vores holdkammerat Bianca Clavio Christensen, aka. Bonkers Lola, som årets frivillig for Roller Derby.

Bonkers er først og fremmest en ildsjæl med mange talenter i vores klub. Hun har siddet i mange af klubbens arbejdsgrupper, bl.a. PR, sponsor, introhold m.m., hvor hun har ydet en stor indsats, der har været til stor glæde for klubben og dens medlemmer. 

Størst af alt har Bonkers været med til at kaste sig ud i et helt nyopstartet projekt i klubben, nemlig opstarten på klubbens første juniorhold. Juniorholdet startede op med tre medlemmer i maj 2021 og er på nuværende tidspunkt er oppe på 9 medlemmer.

Vi indstiller Bonkers til årets frivillig for altid at komme med et smil og en hjælpende hånd, og for hendes store arbejde og engagement, med opstart og træning af vores fantastiske nye juniorhold.

Bianca gør et stort arbejde og det anerkendes med titlen ÅRETS FRIVILLIG i Roller Derby 2021.

Share