13/03/2020 | Nyheder

COVID-19 påvirker Fitness og speed-arrangementer

COVID-19

Sportskomiteen for F&S, har i anledning af COVID-19 pandemien, afholdt ekstraordinært møde. Det er klart at de ændringer der florerer i samfundet for nuværende, også får indflydelse på sportsaktiviteter. Mange forneninger har stille og roligt lukket ned, og DIF har skærpet statens anbefalinger, og anbefaler ikke kun indendørs forsamlinger, men også dem afviklet udendørs. Ligesom det har fået betydning for rigtig mange aktiviteter på klubniveau, får det også omfattende betydninger for de aktiviteter som afvikles af forbundet.

Forbundstræninger

Indledende så er alle træninger i forbundsregi aflyst måneden (marts) ud. Vi følger udviklingen, og forbundsaktiviteterne vil i høj grad følge de generelle anbefalinger der udsendes løbende. For nuværende er der alene tale om en enkelt aktivitet for vores Bruttotrup, men skulle anbefalingen forlænges, vil yderligere aktiviteter naturligvis kunne blive påvirket.

Træningslejr i Heerenveen

Større arrangementer rundt om i Europa, aflyses løbende. Vi har set os nødsaget til at gøre det samme, og der vil således i 2020 ikke bliver afviklet en forårstræningslejr i Heerenveen. Det er rigtig ærgerligt for alle dem som havde glædet sig til turen, og der er allerede nu, langt mange kræfter i at få stablet turen på benene.

Alle deltagerne har allerede betalt depositum for turen, og dette vil naturligvis blive refunderet. Hav tålmodighed med processen, da det stadig er frivillige som står for alt det praktiske omkring turen, og fordi forbundskontoret ikke kører med normal bemanding.

Hvis situationen skulle ændre sig signifikant til det bedre i perioden op til den forventede afrejsedato, vil komiteen overveje om vi kan nå at lave et tilsvarende arrangement i Danmark. Der vi naturligvis gå noget tid, før vi ved om denne mulighed overhoved er realistisk.

Busture til Gross-Gerau og Heerde

Vi har besluttet at holde is i maven med disse to busture, og følger udviklingen omkring disse to løb nøje, ligesom de generelle rejseanbefalinger til områderne, naturligvis også vil kunne spille en rolle. Turene aflyses såfremt stævnearrangørerne aflyser stævnerne, og vi håber at vi har et bedre overblik allerede inde for den næste uges tid.

Vi håber på jeres forståelse i denne vanskelige situation, og glæder os til at se alle vende stærkt tilbage til rulleskøjtesporten, når vi er på den anden side af denne triste udvikling.

-Clas

Formand F&S

Share