03/06/2019 | Nyheder

Flotte præstationer ved ISA EM-turnering i Liverpool

Danskere klarede sig flot i EM-turnering for løbehjul i Liverpool d. 19. maj! Turneringen var arrangeret af International Scooter Association (ISA).

Resultaterne fra turneringen er afgørende for hvilke kørere, der kvalificerer sig til verdensmesterskaberne i Barcelona, under World Roller Games (WRG) 2019.

Stærkt hold

Fra Danmark deltog Hjalte L. Hansen på 14 år fra Karlslunde (aka Happyhjalte), samt Simon Jensen  på 15 år og Simon Jonson 16 år, der begge er fra Herning.

Vejen til Liverpool

I foråret kvalificerede de tre drenge sig til EM i Liverpool i hallen Rampworx i Sola i Norge, efter hård konkurrence.

Kamp om adgang til VM

I Liverpool mødte de 56 konkurrenter fra hele Europa hinanden i kampen om bare otte finalepladser ved VM, der afholdes ved World Roller Games (WRG) i Barcelona til sommer. Niveauet var højt og der blev kæmpet flot.

De danske kørere fik meget flotte placeringer, taget i betragtning at de har kæmpet ligeværdigt imod toppen af poppen Europa i den sværeste gruppe af Pro.

Placeringerne:

16. plads til Simon Jensen
19. plads til Hjalte Hansen
29. plads til Simon Jonsen.

Drengene fik sat Danmark på kortet over dygtige løbehjulskørere i Europa og de er glade og tilfredse med deres præstation.

Hjalte Jensen og Simon Jensen er efterfølgende blevet inviteret med til WRG i Barcelona for junior mænd, så han skal ned og konkurrere alligevel. Det er meget spændende!

Følg med

Følg drengene på Instagram! simonjenseen, simon.jonson og happyhjalte.

Du kan følge med i sporten på www.isascoot.com og www.wrg2019.com.

Share