28/04/2017 | Begivenheder,Nyheder

Groos Gerau – 39. Internationales Speedskating-Kriterium

I Gross Gerau syd for Frankfurt afholdes fra 28.-30. april 2017 det 39. internationales Speedskating-Kriterium som er et af Europas største inline stævner med deltagelse fra mange lande ud over Europas grænser. Konkurrencen i stævnet er hård & velegnet for konkurrence løberne.

Typisk er der omkring 50-100 løbere i hver alders kategori & nogle gange køres løbene årgangsvis. Løbet er et af udtagelsesstævnerne for bruttotrupløbere som vil i betragtning til landsholdet til EM.

Distancer & klasseopdeling kan ses på arrangørernes hjemmeside her (web)

Følg også med på Facebook her (web)

Transport

Afgang torsdag den 27. april kl. 22.00 fra Idrættens hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby hvor deltagerne skal være behjælpelige med at hente udstyr fra Rullesports Danmarks kælderlokale. Herfra kører bussen til Næstved med opsamling ved Retten i Næstved, Gardehusarvej, 4700 Næstved. Herfra udrejse over Rødby.

Hjemkomst om morgenen mandag den 01. maj med afsætning i modsat rækkefølge, hvor vi regner med at være ved Idrættens hus, senest kl. 10.00.

Tilmelding

Klubvis samlet via mail til Gert Lindenskov, lindenskov@mail.dk

Tilmeldingsfrist: mandag den 27. marts 2017, kl. 20.00

BEMÆRK, tilmelding til stævnet er løberens eget ansvar da det sker over European-Cup hjemmesiden, senest den 29. marts 2017

Pris

Sportskomiteen for Fitness & Speed har i år besluttet at støtte turen med et tilskud til fælles bus.

Budgettet viser at der vil være en deltagerpris på ca. 1.000,- kr./deltager som dækker de primære udgifter som transport, overnatning i hal & bespisning på stævnedagene.

Opkrævning for turen sker klubvis umiddelbart efter tilmeldingsfristen. Dog forbeholder vi os retten til at hæve prisen med indtil 100,-kr./deltager ved få tilmeldinger. Bliver man nød til at framelde sig turen efter tilmeldingsfristen, er beløbet i princippet tabt.

For yderligere oplysninger, skriv til Gert Lindenskov på lindenskov@mail.dk

Share