11/11/2019 | Nyheder

Har I styr på, hvad I selv skal forsikre?

Alle foreninger, der er medlemmer af DIF eller DGI, er automatisk omfattet af en kollektiv forsikringsaftale hos Tryg – forsikringen dækker meget, men ikke alt. Har I styr på, hvad I selv skal forsikre?

Som en del af vores medlemskab af DIF er alle foreninger under vores forbund omfattet af en kollektiv forsikringsaftale med Tryg.

Aftalen dækker:

  • Ansvarsforsikring
  • Arbejdsskadeforsikring
  • Psykologisk krisehjælp
  • Idrætsrejseforsikring
  • Retshjælpsforsikring

En god investering at tjekke op på forsikringerne

Vig bordtennisklub troede, som mange andre klubber, at deres udstyr var dækket af Vig hallens forsikring, så da hallen brændte ned, var de ærgerlige og kede af at miste fx vandrepokaler mv.

Men de var også fortrøstningsfulde i troen på, at tabet af deres udstyr og inventar ville blive dækket af forsikringen.

Sådan blev det ikke. Klubben mistede inventar og udstyr for sammenlagt 60-70.000 kr. I kølvandet på branden fulgte desuden tab af medlemmer – klubbens nødlokaler lå nemlig dårligt placeret, og klubben mistede bl.a. hele sit ungdomshold.

Derfor anbefaler Vig bordtennisklub alle andre klubber at følge op på, om deres inventar og udstyr af dækket af en forsikring i dag.

Spiller jeres klubbers forsikringer?

Har din klub styr på forsikring af jeres udstyr og inventar ved vandskade, tyveri eller brand? Det er er nemlig ikke omfattet af den kollektive forsikringsaftale, så det skal I selv sørge for at forsikre.

Der kan fx være behov for supplerende forsikringer, hvis klubben ejer et klubhus eller har inventar og udstyr.

Supplerende forsikringer

Har jeres forening allerede tegnet supplerende forsikringer, kan I få matchet prisen hos Tryg og på den måde sikre en konkurrencedygtig pris.

Læs mere om prismatch her, eller kontakt Tryg på telefon 78 75 93 95 for at høre nærmere eller bestille et tilbud.

Share