23/06/2017 | Begivenheder,Nyheder

Haulerwijk og Wolvega – banestævner i Holland

I Haulerwijk/Wolvega afholdes d. 23.-25. juni 2017 International Inlineweekend. Løbet er specielt egnet for Talenttruppen som ønsker at lave en træningslejr i forbindelse med stævnet.

Der er løb i klasserne fra Mikro til Junior B & managerne for turen arbejder på at der også skal være tilbud for at få en åben AK-klasse for løbere der ikke deltager i European Cup stævner. Løbene afvikles i to forskellige nabobyer på henholdsvis en 200 meter bane med linært hævede sving & en 400 meter flad bane.

Såfremt der er deltagere nok til turen er det planen at rejse fra Danmark d. 22. juni & returnere d. 30. juni 2017. Turen vil foregå i mini-busser og der vil være behov for voksne chauffører til at køre mini-busserne.

Der er tre muligheder for deltagelse i turen:

  • Stævnet, deltagelse fra den 22.-26. juni 2017
  • Træningslejr, deltagelse fra den 25.-30. juni 2017
  • Stævne & træningslejr, deltagelse fra den 22.-30. juni 2017
  • Man skal oplyse ved tilmelding hvilken periode man deltager, samt om forældre har mulighed for at være chauffør på turen.

Distancer og klasseopdeling kan ses på arrangørens hjemmeside her (web)

Følg også med på Facebook her (web)

Tilmelding

Tilmelding skal ske klubvis via mail til Susanne Kampp, susanne@kampp.dk

Tilmeldingsfrist: søndag den 07. maj 2017, kl. 20.00.

Pris

Sportskomiteen for Fitness & Speed har i år besluttet at støtte turen (stævne & træningslejr).

Budgettet viser, at der vil være en deltagerpris på ca. kr. 1.500,-/deltager, som dækker de primære udgifter som transport, overnatning i telt ved banen, bespisning og stævnegebyr.

Opkrævning for turen sker klubvis umiddelbart efter tilmeldingsfristen. Dog forbeholder vi os retten til at hæve prisen med indtil kr. 100,-/deltager, ved få tilmeldinger. Bliver man nød til at framelde sig turen efter tilmeldingsfristen, er beløbet i princippet tabt.

For yderligere oplysninger kontakt Susanne Kampp på susanne@kampp.dk eller

Pia Lindenskov på pialindenskov@gmail.com

Share