22/12/2021 | Nyheder

Jan går gerne en ekstra mil for foreningen

ÅRETS FRIVILLIG I SCOOT 2021

I år er titlen som ÅRETS FRIVILLIG i Scoot gået til Jan Parsberg Madsen fra Urban Street Zone. Indstillingen er indsendt af Trine Sig, der har skrevet følgende:

Jeg indstiller Jan Parsberg Madsen som årets frivillig for Scoot.

Jan er den type af frivillig, som gerne går en ekstra mil for foreningen. Han gør en dyd ud af at kende vores medlemmers navne. Han kridter banen op for dem: Afstemmer forventningerne. Hjælper, hvor han kan. Og så er han altid god for en historie eller en far-joke.

Jan rummer mange kompetencer, som kan bruges både i kiosken, online, i hallerne og til events. Han er linket mellem alle de mange frivillige og bestyrelsen. Jan er ikke bange for at tage en diskussion – ret eller ikke – så bliver tingene sagt, og man kommer videre. Det gør, at Jan er vellidt og afholdt. Selv ved vores store events med riders fra andre byer, kender alle efterhånden Jan fra Urban Street Zone. De ved, at her kan man hurtig få en snak, et råd eller en kop kaffe.

Jan er også den type frivillig, som i foreningens bedste tænker fremad. Han ynder at komme på nye ideer, både til børn og voksne, og altid med Urban Street Zone i hjertet. Han laver og gennemfører events i ferierne, f.eks. løbehjulsbanko. Han tager ekstra vagter i kiosken og indgangen. Han kan slet ikke holde sig væk. Jans kone inddrages også, så der er lækre kager til folk i hallen.

Vi i bestyrelsen for Urban Street Zone vil gerne takke Jan for hans indsats og passion for vores forening ved at nominere ham til årets frivillige.

De frivillige siger om Jan:

Janni Brande: Jan er altid klar til en snak over disken, så alle føler sig velkomne i USZ når de kommer og han er både vellidt af børn, unge og voksne. Han er god til at få børn og unge til at hjælpe til, så de også tager ansvar for at drive en frivillig forening. Jan er god til at afholde små pop-up events, som han går op i med liv og sjæl, samt lektiecafeen han har startet op.

Jonas København: Jeg har haft fornøjelsen af Jans nærvær af flere omgange. Han er altid imødekommende, smilende og med en kæmpe ja-hat, til at udfordringer kan løses. Jan har en super god og anerkendende måde at tale på- og være på sammen med brugerne af USZ. Han er et kæmpe aktiv for USZ. Alt i alt er Jan bare en kæmpe guttermand😊 Tak for og til Jan.💪

Michael København: Jan har en evne til ikke bare selv at tage fat, men også få ideer på en måde, så andre får lyst at eksekvere og give sit med til fællesskabet. Hans evne til at pleje og stå forrest for fællesskabet driver ham frem, som en kaptajn på en tremastet skonnert, der skal have alle om bord til føle sig godt tilpas og have lyst til at trække sejl.
Da vi kom til USZ for første gang, for at træne nogle dage i sommers, efterlyste jeg en skærm, evt. på en restaurant, til en EM-fodboldkamp. Jan arrangerede fluks storskærm og pølser på grillen til gæsterne fra København. Det var stort.

Jan er utrættelig i at tage vagter, også når vi andre må aflyse. Han snupper ofte en extra vagt 😊 Altid åben og klar til at hjælpe børnene. Jan kommer ofte med nye tiltag, især i ferierne.

Jan gør et stort arbejde og det anerkendes med titlen ÅRETS FRIVILLIG i Scoot 2021.

Share