19/12/2020 | Nyheder

Jesper har enorme ressourcer, kæmpe empati og gigantisk handlekraft

ÅRETS FRIVILLIG I ROLLER DERBY

I år er titlen som ÅRETS FRIVILLIG i Roller Derby gået til Jesper Larsen fra Copenhagen Ladybugs. Indstillingen er indsendt af Signe Olsen, der har skrevet følgende:

Jeg indstiller Jesper som årets frivillige i Roller Derby!

Jesper har, siden han startede Copenhagen Ladybugs i 2017, haft en stor indflydelse på Roller Derby.

Udover at være spiller på Mens Roller Derby Denmark, dommer i sporten og træner på diverse hold, har Jesper været primus motor på Swarmings Sevens i årene 2018-2020, hvor han har påtaget sig både eventmanager- samt koordinator-hatten.

I supplement til succesfulde afviklinger af ovenstående turneringer, har Jesper ageret som gæstetræner for flere roller derby hold i Danmark, og har bl.a. hjulpet Mens Roller Derby Denmark, Roskilde Roller Derby og Copenhagen Ladybugs med strukturering af træninger.

Jesper har ligeledes været med til at starte et juniorhold i Copenhagen Ladybugs og sørget for, at der blev lavet corona-venlige events over sommeren, hvilket har gjort, at der er kommet flere juniorer ind i sporten.

Jesper er et menneske med enorme ressourcer, kæmpe empati og gigantisk handlekraft. Han brænder for sporten Roller Derby og man kan mærke engagementet i alle hans træninger og arrangementer! Derfor skal han nomineres til årets frivillige indenfor Roller Derby.

Jesper gør et stort arbejde og det anerkendes med titlen ÅRETS FRIVILLIG i Roller Derby.

Share