17/09/2014 | Nyheder

Kunstrulleskøjteløber nomineret til Toms-pris

17-årige Kristine Lund Michaelsen fra Smørum Rulleskøjteklub, SRK, er en af fem nominerede fra Region Hovedstaden, der har chancen for at vinde Guld Barre Prisen 2014, som chokoladefabrikken Toms i år uddeler for tredje år i træk.

Blandt 628 indstillinger har juryen fundet 25 kandidater -fem fra hver af de fem regioner -og der uddeles også fem priser på 10.000 kroner til en fra hver region, oplyser Toms i en pressemeddelelse.

Ved hjælp af Faceboook kan alle danskere være med til at stemme på den af kandidaterne -en fra hver region -som de mener, skal anerkendes og have prisen for den pågældende region, så Kristine Lund Michaelsen er altså oppe med fire andre fra Region Hovedstaden i afstemningen. Det er ishockeyspilleren Christian Mieritz, basketspilleren Karoline Gråskov, atleten Thea Jensen, der både kaster med hammer, diskos og kugle, samt volleyballspilleren Mathias Spendrup Petersen.

Afstemningen løber frem til den 15. oktober, og stemmerne fra Facebook tæller én ud af fem stemmer i juryens afgørelse.

Når afstemningen er slut, vil Toms dommerjury frem til den 1. november vurdere, hvilket af de fem sportstalenter, der bliver landets regionale sejrherrer og offentliggøre vinderen.

Kristine Lund Michaelsen, der bor i Måløv og til daglig går i 3. R på Borupgaard Gymnasium, har blandt andet vundet fire Danmarksmesterskaber i solo, deltaget i EM i Italien i år, og i slutningen af september og i starten af oktober skal hun som den første dansker nogensinde deltage ved verdensmesterskaberne i kunstrulleskøjteløb i Reus i Spanien.

»Kristine er en ægte fighter, der arbejder superhårdt for at nå sine mål, og hun gør det med en positiv personlighed og fremtoning.«, fastslår Smørum Rulleskøjte Klub i en pressemeddelelse.

Afstemningen foregår på http://bit.ly/GBP_Stem, hvor interesserede kan se en video med Kristine og stemme på hende én gang hver dag gennem hele perioden. Videon kan også ses på Toms YouTube kanal http://youtu.be/7Uf4gkHkO0Y, og derfra kan man også dele, like og kommentere.

Share