19/12/2020 | Nyheder

Marlene har altid højt humør og er et imødekommende væsen

ÅRETS FRIVILLIG I KUNST

I år er titlen som ÅRETS FRIVILLIG i Kunst gået til Marlene Elbæk Munk fra FRISK. Indstillingen er indsendt af Frank Davidsen, der har skrevet følgende:

Jeg indstiller Marlene som årets frivillige i Kunst!

Marlene har, siden sommerferien, været den ansvarlige i FRISK for opstart af nye medlemmer, også kaldet Introrul. Marlene har i den forbindelse gået til opgaven med stor gejst og motivation. Hun varetager alt fra henvendelser fra forældre, koordinering af opstart af nye medlemmer sammen med trænerteamet, fordeling af klubskøjter og modtagelse af de nye rulleskøjteløbere og har ikke mindst, mandag efter mandag, informeret de nye forældre om hvad det indebærer at være en del af FRISK klubmiljø og ånd. Det har hun gjort med hendes altid høje humør og imødekommende væsen.

Det har været et travlt efterår, idet FRISK med støtte fra DIF/DGI Sommerpulje har haft et hverveprojekt kørende, hvor vi i alt har fået 27 nye medlemmer i klubben. Man møder altid Marlene med et stort smil og en udstråling af, at hun nyder sin rolle som frivillig i FRISK. Marlene er årets “frivillige i FRISK” og hele klubben skylder hende en stor tak for hendes opbakning.     

Marlene gør et stort arbejde og det anerkendes med titlen ÅRETS FRIVILLIG i Kunst.

Share