11/04/2018 | Nyheder

Mens Roller Derby debut i Barcelona

World Cup i lune Barcelona

Som noget ganske nyt har Danmark fået en landshold for Mens Roller Derby. I år var vi derfor flot repræsenteret af Team Denmark ved World Cuppen i forårslune Barcelona i weekenden 5.-8. april.

Se mere om World Cuppen her (WEB).

Arrangementet blev afholdt for tredje gang – og for første gang i Europa. Over fire dage mødtes 24 nationer og målet var at slå USA af pinden, som verdens bedste Mens Roller Derby-hold.

Lærepenge med hjem

Holdet vandt en stor sejr over Polen og spillede en meget tæt kamp mod New Zealand. 

Med kun 10 mand på holdet lykkes det Danmark at skaffe en 22. plads og holdet fik en masse lærepenge med sig hjem. Til info må et hold stille med op til 15 spillere.

Foto: Team Denmark mod Colombia.

 

Modstanderne

I alt spillede Danmark fem kampe. De tre første kampe blev spillet i en indledende gruppe mod Argentina (7. plads), Wales (8. plads), og New Zealand (20. plads).

Efterfølgende blev holdet matchet med andre mere jævnbyrdige hold, henholdsvis Polen (24. plads) og sidst Columbia (21. plads).

Foto: Team Denmark mod Argentina.

 

Fremtiden

Den lille danske trup bestod af spillere fra Aarhus (Smile City Rollers), Odense (O-Town Roller Derby) og København (Copenhagen Ladybugs). Holdet fik vist flaget og håber at kunne bygge et endnu støre og bedre hold op til det næste World Cup. Næste chance er nemlig allerede om 2 år, hvor World Cuppen står i St. Louis i USA.

Du kan følge holdet på Facebook her (WEB).

Share