26/03/2021 | Nyheder

Ny gadeidrætskonsulent

Byd hjerteligt velkommen til vores nye udviklingskonsulent, André Thelin Nielsen, der starter 1. april.

Kendskab fra bestyrelsesarbejde

André hoppede om bord i Rullesport Danmarks bestyrelsen ved sidste repræsentantskabsmøde og har fået et fint kendskab til forbundet og DIF gennem det sidste års tid.

Base i Aarhus

André får base i Aarhus og vil skulle gennemføre et projekt omkring gadeidrætterne, hvorfor han i daglig tale også vil være vores gadeidrætskonsulent.

Projekt med DIF i ryggen

Gadeidrætsprojektet og Andrés stilling er finansieret af DIF, der har anerkendt at vores forbund er vokset meget på dette område, og at vi har en masse spændende arbejde at gøre her. Arbejdet fortsætter ind i den næste strategiperiode, der starter 1. januar 2022.

En hilsen fra André

“Jeg hedder André, er skatende sociolog og nu også gadeidrætskonsulent. Jeg har bl.a. brugt de sidste fem års tid i Skateducate, hvor en helvedes masse kvinder og non-binære er blevet sat på boardet gennem sessions, camps, ture og alt det der snaller. Derudover er jeg en del af foreningen Aarhus Skatescene, hvor jeg bl.a. har arbejdet med at få etableret skolesamarbejder for både folkeskoler, efterskoler og videregående uddannelser. Jeg er også kasserer og instruktør i foreningen Skateboardskolen Aarhus. Herudover synes jeg at DIY er en legitim byudviklingsmetode og jeg har en rigtig fin trommemaskine.”

Kontakt til disciplinerne

André og Maria kommer til at supplere hinanden og lappe over på disciplinerne, så I kommer alle til at møde dem begge med jævne mellemrum!
Share