28/11/2019 | Nyheder

Realdania efterlyser projekter: Søg op til 1 mio. kr. i støtte

Har I en god ide, der kan fremme fællesskabet og skabe nyt liv, nye aktiviteter og nye mødesteder i bygninger og byrum? Søg støtte fra Realdanias kampagne, Underværker. 

Realdania inviterer alle, der arbejder frivilligt og engageret med at skabe nye rammer for fællesskaber, nye mødesteder og større livskvalitet i det byggede miljø, til at føre projektdrømme ud i livet.

Kampagnen Underværker handler om projekter, der gror nedefra og kommer mange mennesker til gavn.

Underværker er fysiske rammer af høj kvalitet, som samler lokalsamfundet og gør en forskel, der kan ses og mærkes. Projekter, som udvikler nye rammer for fællesskaber eller tager vare på eller nytænker det eksisterende. Her kan idrætten også byde ind.

Har I en god idé?

Projektstøtten kan søges af alle, der arbejder frivilligt og engageret med at skabe nye rammer for fællesskaber og forbedre og udvikle lokalsamfundet gennem det byggede miljø. Det er afgørende, at jeres projekt skaber nyt liv, nye mødesteder og større livskvalitet for bru­gere og lokalsamfund.Ved bedømmelsen lægges der vægt på:

  • At projektet bygger på en god og original idé
  • At projektet nyder stor opbakning
  • At projektet har et alment sigte og gør en forskel for mange
  • At projektet skaber livskvalitet gennem det byggede miljø
  • At der står en kompetent, begejstret og blivende organisation bag projektet
  • At projektet har en bæredygtig anlægs- og driftsfinansiering

Se eksempler på projekter, der er i spil til støtte i den tidligere ansøgningsrunde her.

Søg op til 1 mio. kr. i støtte  

Der kan maksimalt ansøges om 1.000.000 kr. til et projekt. Afhængig af projektets størrelse og finansieringsbehov vil der blive lagt vægt på medfinansiering. Der er ansøgningsfrist 27. marts 2020.

Nyttige tips, hvis I har en god idé

Har I en god idé, så besøg hjemmesiden www.underværker.dk og opret og kvalificer jeres projekt med det samme. Det er nemlig via jeres projektside på hjemmesiden, at I kan samle opbakning via likes til jeres projekt-idé. Hvis flere end 200 personer tilkendegiver, at de synes om projektet, går det videre til bedømmelse.

Hent flere gode råd og hent Realdanias skabeloner her.

Spørgsmål og flere informationer

Har I spørgsmål til kampagnen eller til den idé, I har, kan I kontakte Realdania på info@undervaerker.dk. Læs mere om kampagnen på www.underværker.dk.
Share