23/12/2021 | Nyheder

Signe har været med til at løfte klubben til et nyt niveau

ÅRETS FRIVILLIG I KUNSTRULLESKØJTELØB 2021

I år er titlen som ÅRETS FRIVILLIG i Kunstrulleskøjteløb gået til Signe Munk fra Kalundborg Rulleskøjteklub. Indstillingen er indsendt af Jimmy Slaiman, der har skrevet følgende:

Vi i Kalundborg Rulleskøjteklub vil gerne indstille Signe Munk til årets frivillig 2021.

Signe er træner for de unge rulleskøjtepiger i Kalundborg Rulleskøjteklub. Hun er altid glad og empatisk og vil altid lægge øre til de unge rullepiger. Om det er problemer med et program, vedrørende stævner eller om det er af mere privat karakter, er Signe der.

Signe er med til at arrangere stævner og deltager fra morgen til aften, med overnatninger, træning m.m. Hun er altid klar med et svar pr. sms eller telefon og stiller sig til rådighed udover klubbens træningstider.

Signe er for nyligt blevet mor til en lille dreng og navlestrengen var knap nok blevet klippet, før hun igen var i gang med at træne de unge rullepiger.

Signe var midt i november med til at løfte rulleskøjtning til et nyt niveau i Kalundborg, for her blev der afholdt DM i rulleskøjtning i Kalundborg Hallen.

Pigerne elsker Signe og hendes måde at være på og det gør vi forældre og bestyrelse også og vi syntes hun fortjener den fine anerkendelse det er at blive årets frivillig 2021.

Signe gør et stort arbejde og det anerkendes med titlen ÅRETS FRIVILLIG i Kunstrulleskøjteløb 2021.

Share