20/12/2020 | Nyheder

Susanne har været en vanvittig engageret frivillig

ÅRETS FRIVILLIG I SKATEBOARD

I år er titlen som ÅRETS FRIVILLIG i Skateboard gået til Susanne Strand fra Skateducate. Indstillingen er indsendt af André Thelin Nielsen og Anne Eggebrecht, der har skrevet følgende:

Vi indstiller Susanne som årets frivillige i Skateboard!

André skriver:

Hele foreningen har støttet op om festen, men Susanne har været skidegod til at gribe bolden og holde energien oppe i crewet! Hun har skubbet på for vores hjælpepakker, der har fået vildt mange piger i gang på boardet, på trods af corona. Hun har været primus motor på at arrangere Conny Cruizz, som var en rundtur i byen, hvor folk blev introduceret til forskellige skatespots. Susanne og hendes far har derudover gået og bygget på vores klubhus, så vi har fået en sexet dør, der holder på varmen her i vinteren. Hun er en humørbombe og har været med til at holde gejsten oppe i crewet – men hele crewet har sgu været for vilde.

Anne skriver:

Susanne har været en vanvittig engageret frivillig, som i år har været særlig aktiv i at udvikle, designe og ikke mindst lægge masser af kræfter i at få vores klubhus op at stå. Vi overtog i en container i slutningen af 2019, som på sigt skulle blive omdannet til et klubhus. Containeren skulle først og fremmest isoleres og beklædes, og der skulle laves et samarbejde med en masse folk – både designere, håndværkere og hjælpende hænder. Samtidig skulle der sørges for, at foreningens ønsker og behov blev dækket, så alle medlemmer, frivillige og brugere kunne få størst mulig værdi ud af klubhuset.

Susanne har været primus motor på at få det her projekt til at ske. Uden Susanne havde vi ikke haft et færdigt klubhus i dag, fordi hendes iver og motivation for at få det til at ske, gav de andre frivillige lysten og modet til at udvikle og skabe det sammen med hende.

Hun har samtidig gjort et kæmpe arbejde i at skabe nye venskaber med alle vores naboer omkring klubhuset. Susannes smil og glade væsen har været en vigtig “brobygger” mellem os som forening, og de andre foreninger, folk og virksomheder i området. Dette har ført til flere samarbejder, fester og fælles udvikling af området. Susanne er en vigtig spiller i foreningens arbejde, og udviklingen af Conny (klubhuset) har blot været ét af mange gode initiativer, Susanne har sat i værk. 

Susanne gør et stort arbejde og det anerkendes med titlen ÅRETS FRIVILLIG i Skateboard.

Share