06/01/2021 | Nyheder

Tips til et stærkt comeback efter corona

Få tips til hvordan I får det bedste ud af den ufrivillige ventetid, mens corona-pandemien holder jeres forening lukket.

De nye restriktioner kræver en dyb indånding, og savnet efter foreningslivet er stort. Vi håber, at I formår at holde modet oppe og har samlet nogle tips til, hvordan I kan udnytte ventetiden bedst muligt!

Hold medlemmerne varme via Facebook

Til trods for at der ikke er normale aktiviteter I jeres forening, grundet corona, kan I godt mindes klubben og alle de gode oplevelser virtuelt. Dette kan blandt andet gøres igennem engagerende opslag på Facebook, hvor indholdet lægger op til, at man i kommentarfeltet kan dele kluboplevelser eller tagge savnede holdkammerater.

Hent inspiration til Facebook her.

Opkvalificer jeres trænere under corona-ventetiden

Selvom jeres trænere ikke kan udvikle sig på vanlig vis, kan I udnytte ventetiden til at styrke deres kompetencer. Det kan ske hjemme fra stuen med et eller flere af DIFs gratis kurser i Idrættens E-læring.

De kan fx tage kurset Børn og unges udvikling eller kurset Træningsmiljøet.

Få styr på jeres målgrupper

I knap et år har COVID-19 skygget for foreningsidrætten, men selvom det meste idræt er sat midlertidig på pause, er der lys forude. Udnyt ventetiden til at blive skarpe på jeres målgrupper, så I kommer godt fra start, når foreningsidrætten åbner igen.

Tag DIFs e-læringskursus og få inspiration til arbejdet med eksisterende og nye målgrupper i et fastholdelses- og rekrutteringsperspektiv.

Planlæg klubben aktiviteter med et årshjul

Brug den ufrivillige ventetid til at styrke planlægningen og koordineringen i jeres forening. Skab overblik med et årshjul. Hent en kort guide og en simpel skabelon her.

Du kan også tage DIFs nye e-læringskursus om emnet.

Share