05/11/2014 | Nyheder

Vinderne af Guld Barre Prisen 2014 er fundet

Tillykke til Kristine Lund Michaelsen

 

Kunstrulleskøjteløber fejres i Region Hovedstaden

Slutfløjtet har lydt, og de fem regionale vindere af Guld Barre Prisen 2014 er fundet. Tusindvis af danskere har i år været på dupperne og stemt, så spændingen har været intens lige til det sidste. I Region Hovedstaden har det også været tæt løb, men sejren endte med at gå til den elegante kunstrulleskøjteløber Kristine Lund Michaelsen, der nu kan fejre sejren med en check på 10.000 kroner.

Siden maj har danskerne nomineret og stemt på regionale sportshelte- og heltinder, der i den grad fortjener Guld Barre Prisen for deres mange og store sejre. Nu har en jury, bestående af Toms, Radio 100FM, de regionale sportsredaktører og facebookbrugere, fundet de fem vindere.

”Det har været meget svært at vælge vinderne i år. I flere regioner lå stemmerne side om side, efter facebookbrugerne havde stemt, og det gjorde det bestemt ikke lettere for os i juryen. Vi kunne have fejret alle 25 nominerede sejre, så det var en hård nød at knække i år”, fortæller Marianne Forsingdal, Senior Brand Manager hos Toms.


Exceptionelle sportstalenter
Om de bokser, løber på kunstrulleskøjter, spiller volleyball, svømmer eller danser, så er årets fem vindere alle exceptionelle. Selvom sportsgrenene er forskellige, har de unge atleter alle det til fælles, at de har vundet titler, overkommet store udfordringer eller sat rekorder og været vedholdende ud over det sædvanlige.

Dette er også tilfældet for vinderen i Region Hovedstaden, kunstrulleskøjteløber Kristine Lund Michaelsen. Kristine sidder sikkert på titlen som danmarksmester med fire mesterskaber i rygsækken og har i år deltaget ved både EM og VM. Hun er et super eksempel på en dansk sportspige, der knokler for sin sport, mens hun går på gymnasiet. Kristine er glad for opbakningen og ikke mindst prisen: ”Jeg er virkelig beæret over at vinde prisen. Jeg vil gerne sige tak til dem, der har indstillet mig og alle dem, der har stemt. Og mest af alt glæder det mig, at sporten på den måde også kan få opmærksomhed”, siger Kristine Lund Michaelsen ved prisoverrækkelsen.

 

”Vi valgte Kristine i Region Hovedstaden, da vi både er imponerede over hendes vedvarende flotte præstationer til både DM, EM og VM. Og det har vores facebookbrugere også været, for Kristine var den der fik flest stemmer i regionen. Det synes vi skal belønnes. Samtidig er der virkelig her tale om en sport, der almindeligvis ikke får megen opmærksomhed”, forklarer Marianne Forsingdal, da hun bliver spurgt om begrundelsen.

 

Prisen er en gentagelse værdig
Formålet med Guld Barre Prisen er at fejre sportens sejre, og prisen giver danskerne mulighed for at nominere et talent, et hold eller en klub. Og meget tyder på, at sådan en regional sportspris kan få danskerne op af stolene, for Guld Barre Prisen har igen i år været en succes med mere end 600 indstillinger og over 31.000 afgivne stemmer på Toms Facebook.

”Vi er meget glade for den store opbakning til Guld Barre Prisen. Vi har en stor arv inden for sportens verden, og vi glæder os allerede til at fortsætte med at finde nye talenter i 2015”, slutter Marianne Forsingdal, Senior Brand Manager hos Toms
De øvrige vindere af Guld barre Prisen 2014 blev: Para-svømmeren Laura Martens Christensen i Region Nordjylland, bokseren Malthe Kristensen i Region Midtjylland, disco-danseren Denise Pedersen i Region Syddanmark og Volleyballklubben Vestsjællands HU14 drenge i Region Sjælland.

Share