24/10/2017 | Nyheder

Nordjydernes flotte stævne – JIM

JIM er navnet på det nyeste Fitness&Speed stævne i Danmark – og det første i Jylland i en del år. JIM blev afholdt lørdag d. 21. oktober med 83 deltagere i alle aldersklasser og fra hele landet. Arrangørerne bag stævnet er to nordjyske rulleskøjteklubber, der rummer en god håndfuld ildsjæle, nemlig IC Aalborg og Vi Ruller, Hjørring. Sidstnævnte lagde gulv til stævnet, i Vendiahallen i Hjørring – en helt ny hal med det mest fantastiske grip.

Løbene

I det nordjyske skal der være plads til alle og det afspejlede konceptet tydeligt. Alle konkurrencer var delt op i tre niveauer (konkurrence, sport og fitness), så nybegyndere ikke skulle dyste med elite. Dertil var konkurrencerne vidt forskellige og alle talenter fik lov at komme til udtryk. De vanlige løb som linjeløb, pointløb og stafet var selvfølgelig på programmet, men dertil var der også sjove løb som Bobcat race, Skildpaddeløb og hockeystafet.

Foto af Morten Petersen: Bocat race.

De mange præmier

Som kun jyder kan, havde de to klubber skaffet en masse sponsorer og sponsorpræmier. Det betød, at Holger her, hele dagen igennem, kunne dele præmier ud til heldige vindere.

Foto af Morten Petersen: Find Holger (Tore Brynaa) overrækker en af de mange præmier til en heldig vinder.

Medaljerne

Ud over de mange præmier var der selvfølgelig medaljer til de hurtigste løbere. Ved årets JIM var medaljerne lavet med en 3D printer af Overdommer Jacob, hvilket vidst ikke er set før?!

Foto af Morten Petersen: Custom medaljer til årets JIM.

Middagen

IC Aalborg og Vi Ruller, Hjørring ved hvordan man runder et stævne af. De inviterede til lækker middag med hyggelig musik og god vin, hvilket 55 løbere, dommere og gode venner havde takket ja til. Sikke en aften!

Find billeder her (fri afbenyttelse)
Find flere billeder her (Morten Petersen)
Læs artikel i Nordjylland her
Læs artikel i Vendelboposten her

 

 

 

Share